Despre mine

miercuri, 2 martie 2011

Alege cu grija asiguratorul!

| |

Ce semeni, aia culegi spune o vorba din popor. Cand va alegeti un RCA ganditi-va si la cel pe care va trebui sa il despagubiti in cazul unui accident, si alegeti-va un RCA de la o firma asiguratoare de incredere, pentru ca exista posibilitatea ca dumneavoastra sa aveti nevoie sa fiti despagubit la un moment dat si sa va iasa peri albi din cauza asiguratorului care refuza sa acopere toate reparatiile sau le intarzie mai mult decat e necesar.

     "Tot mai mulţi şoferi sunt nemulţumiţi de companiile de asigurări. Criza a determinat asiguratorii să întârzie cu soluţionarea dosarelor şi să caute să rezolve daunele pe cât mai puţini bani. Acest lucru a făcut, însă, ca în 2010 numărul şoferilor care au depus plângeri la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor să fie de ordinul miilor.
     Peste 8.000 de persoane au făcut reclamaţii în 2010 cu privire la modul în care au fost soluţionate dosarele de daună la poliţele RCA. Dintre acestea peste 5.000 au fost depuse direct la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. Faţă de anul 2009, creşterea a fost de peste 30 de procente. Adică, dacă în 2009 aproximativ 4.000 de persoane au depus plângeri la CSA în legătură cu dosarele de daună, în 2010 numărul reclamanţilor a crescut la 5.300.
     Potrivit datelor de la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, 60% dintre cei care au avut obiecţii cu privire la soluţionarea dosarelor de daună au avut dreptate. Anul trecut, au fost avizate aproximativ 35.000 de dosare de daună. Dintre acestea, numărul reclamaţiilor pentru poliţele RCA reprezintă 2,4%."

Sursa: realitatea (dot) net

0 comentarii:

Ir arriba

Trimiteți un comentariu

Persoane Interesate

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar© Brought to you by : allblogtools.com

 
Ir Arriba